pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja

Baby Yummy

Andre mærker:

Baby Yummys små praktiske bøtter som er perfekte til at nedfryse babymad. Har du rester eller vil du lave en stor portion og have nem mad til et senere tidspunkt, er bøtterne fra Baby Yummy lige hvad du har brug for. 

Madbøtterne fra Baby Yummy er selvfølgelig uden skadelige kemi, fri for ftalater og BPA og du kan derfor trygt bruge dem til babymos.

Bøtterne fås i to forskellige størrelser, hvor den store f.eks. kan bruges til grøntsagsmos og give et måltid, mens de små er super gode til begyndermad, hvor portionerne er mindre eller frugtmos lige til at putte i grøden eller til desserten. 

Bøtterne står i en praktisk hodler, så de ikke vælter omkring i fryseren og kan vaskes i opvaskemaskinen efter brug. De tåler også både fryser og mikroovn, så du kan opvarme maden direkte i bøtten. 

Baby Yummy bøtterne kan også bruges til at nedfryse modermælk, hvis du har behov for dette. 

Når du ikke længere har brug for at nedfryse babymad og babymos kan bøtterne sagtens bruges til en masse andet. Du kan lave lækre snack-blandinger til turen, have en bøtte i tasken med små hapsere klar til den lille sult på farten. De kan bruges til madpakken, frugt, yoghurt. Eller frys pesto, krydret smør eller store isterninger med frugt ned i bøtterne og hav en isklump klar til at putte direkte i kødsaucen, vandkanden eller vandglasset for at give en sjov oplevelse. Lad børnene fryse forskellige stykker frugt eller juice ned som de kan smage i vandet når de er froset. 

Eller brug bøtterne fra Baby Yummi til at holde styr på hårelastikker og spænder eller andet som har brug for en lille beholder med låg. 

De kan stables så de fylder mindre, når de ikke er i brug. 

Find dem i en pakning med 4x140 ml eller 8x70 ml.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn