pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja

Done By Deer

20% rabat
Silikone tallerken, Antee blue

Andre mærker:

Done By Deer er dansk design og kvalitet til babyer og små børn. Deres fine farver, former og designs gør ikke kun deres ting funktionelle men også flotte. De søde dyr og graftiske design giver et fint skandinavisk og dansk udtryk og gør at deres ting appelerer til både børn og voksne. 

Hos Minimad finder du et bredt udvalg af Done By Deers spiseunivers med både tallerkener, skåle, kopper, snacktallerkener og hagesmække. Deres nye silikoneservice er skabt med runde bløde former i det slidstærke og lækre silikonemateriale. De bløde former og høje kanter gør at det er nemt for barnet selv at få maden på skeen og hjælper til at det bliver nemmere at øve sig på at spise selv. Skåle og tallerkener har yderligere sugekop i bunden som får det til at sidder fast på jævne overflader og du undgår at tallerkenen bliver kastet på gulvet. Det hjælper også i øvelsen på at spise selv, da tallerkenen ikke glider i forsøget på at få mad på skeen. 

Silikonene er 100% fødevaregodkendt silikone og har den fordel at det kan tåle både varme og kulde (-40 til 230 grader). Det betyder at servicen kan komme i både mikroovn, opvaskemaskine og ovn. Du kan derfor både opvarme babymad i mikroovnen og røre grød med kogende vand direkte i skålene eller tallerkenerne fra Done By Deer. Det synes vi hos Minimad er en stor fordel og gør det nemmere for dig som forælder, at du ikke skal have flere forskellige skåle igang eller tænke over fødevaresikkerheden og hvorvidt der sker skade ved enten tallerken eller skål i mikroovnen. Her kan du trygt bruge serviden i silikone. 

Tallerkerne fås i både rumopdelte og almindelige tallerkener. Det kan for nogle børn være rart at maden kan være opdelt på tallerkenen og de ikke bliver blandet sammen. Det kan også være fint til eftermiddagssnacks og kan give en fin servering i de rumoplelte tallerkenr. 

Hagesmækkende fra Done By Deer skåner tøjet i perioden, hvor baby synes at maden ikke kun skal i munden, men undersøger madens konsistens med hele kroppen. Det kan være rart ikke at skulle skifte tøj efter hvert måltid og det kan den store hagesmæk med ærmer hjælpe til at undgå. Når barnet har mere styr på spisning og ikke har maden alle steder, kan smækken f.eks. bruges til kreative lege som f.eks. maling, hvor det også kan være rart at skåne tøjet. Den kan også fungere godt som forklæde ved bagning eller vandleg. 

Kig dig igennme vores udvalg af service fra Done By Deer. 

Modtager du en månedskasse fra Minimad, kan du købe varer i webshoppen og få det sendt med i din næste månedskasse med gratis fragt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn