pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Ella's Kitchen

Andre mærker:

Ellas Kitchen er kvalitets babymad af gode rene råvarer og 100% økologisk. Det prisvindende babymad har stor omtanke på kvalitet og miljøet, hvorfor de også kun bruger økologiske råvarer og skåner dermed både naturen og børnene for bl.a. pesticider. 

Produkter har masser af dejlig smag og giver dit barns sanser oplevelser som er med til at udvikle dit barns kendskab til maden og de forskellige smage. Allerede fra starten af madeventyret er det godt at servere varieret mad og give dit barn mulighed for at få masser af forskellgie smagsopleveler. Jo større kendskab til og tryghed til mad dit barn får som lille, jo større chance er der for at det også senere i barndom og voksenliv spiser varieret. Det kan Ellas Kitchen mos og babymad være med til. Det kan bidrage med andre smagsoplevelse end dem du selv laver derhjemme, måske med andre ingredienser end du selv laver og være et spændende indslag og supplement til det hjemmelavede babymad. 

Ellas Kitchen har et stort udvalg af forsekllige grøntsag- og frugtmos på tuber eller smoothies som mange kender dem som. De har spiesklare måltider med kød, fisk og fjerkræ i spændende retter med smag, krydderurter, grøntsager og kartofler, ris eller andet korn, som giver mættende og gode retter. Eller smag jer igennem et lækkert udvalg af Ellas Kitchnes snacks i form af puffede babysnacks til de små fra 6 måneder, lækre kiks som kan serveres fra 10 måender eller gode havrebarer med frugt fra 12 måneder, som er populære helt op til skolealderen. De gode havrebarer og kiks er dejlige mellemmåltider til den lille sult og bidrager med både gode fibre og dejlig smag. 

Produkterne fra Ellas Kitchen smoothies og snacks er uden tilsat sukker, hvilket for Ellas Kitchen er et vigtigt element af deres produkter. Produkterne er i stedet søde af naturlige ingredienser som f.eks. fra frugten og grøntsagerne som indeholder naturlige sødme. Heller ikke salt tilsætter Ellas Kitchen til deres produker. Kun et naturligt saltindhold fra råvarerne er at finde i produkterne. 

Også i emballagen tænker Ellas Kitchen over at deres valg både er helt sikre for de små maver men også at de er så skånsomme for miljøet som muligt. De anvender bl.a. kun genbrugspap af bæredygtig skovbrug til deres æsker, vegabilsk blæg og vandbesseret overfladebehandling af æskerne. Det er som forbruger djeligt at vide at producenter tager så stort ansvar for både de små og kvaliteten af maden men også tænker på aftrykker på miljøet og den verden de små skal vokse op i. 

Hos Minimad er vi store fans af Ellas Kitchen babymad, smoothies og snacks. De giver kvalitet på en nem og hurtig måde og med mulighed for at servere varierede nemme løsninger, når det skal gå hurtigt, være nemt, til at have med på farten eller når der skal smages på noget helt nyt og spændende. Der er masser af mulighed for at variere serveringen af Ellas Kitchen produkterne. De kan selvfølgelig bruges som de er fra tuben, men også i kombination med andet mad er de gode. På grød til de små babyer, giver de dejlig smag men også på de små hapsere når baby er klar til brød, kan de give smag og variation i pålæg. Mosen kan bruges som sauce på pasta eller dyppelse til brød eller skorper. Frugtmosen kan bruges på morgenmaden eller i yoghurt og give en sukkerfri lækker frugtyoghurt med naturlig indhold af sødme fra frugten. Smoothiesne fra 4 måneder kan også fryses og bruges til lækre hjemmelavede is eller som små terninger lige til at tage op i en portion babygrød. 

Smag jer igennem det store udvalg af Ellas Kitchen produkter og giv dit barn gode smags- og madoplevelser. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn