pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Fra Fejø

Andre mærker:

De lækre produkter fra det danske brand Fra Fejø er økologiks dansk kvalitet til de helt små. De producerer babymos af danske frugter primært lokalt fra Fejø, hvor de også har produktion. Med ønsket om at kunne servere kvalitet af rene gode danske produkter for vores børn, startede ægteparret firmaet som siden 2017 har vokset og udvidet med flere forskellige produker. 

Babymosen Fra Fejø er 100% økologisk og kan serveres allerede fra 4 måneder. Med disse produkter har det givet det danske marked for babymad et løft for hvad der kan serveres, når man starter på babymad fra 4-5 måneders alderen. Fra Fejøs produkter kan sidestilles med hjemmelavet lækker mos og kan både serveres alene eller som topping på babygrøden og give god smag. De forskellige varianter giver mulighed for at give baby gode og forskellige smagsoplevelser. 

Mosen er ikke kun lækker for de små babyer men både for større børn og voksne er frugtmosen et hit. Den smager dejligt, har en god konsistens og kan bruges både som smørelse eller topping på brød, ostemaden, morgenmaden eller bruges i en portion yoghurt og give en lækker hjemmelavet frugtyoghurt uden tilsat sukker. 

Frugten som primært vokser på den lille ø Fejø bliver brugt med den bæredygtige tanke på også at kunne anvende den frugt som ikke lever op til supermarkedet krav om bl.a. udseende. Samtidig giver det mening at vi mindsker transport og import fra udlandet og benytter os af de lækre produkter vi har i egen 'baghave', og nyder de danske afgrøder. 

Gå på opdagelse i Fra Fejøs lækre frugtmos og smag jer igennem de forskellige varianter. 

Fra Fejøs produkter er et stort hit og populære blandt Minimad mange børn som allerede har smagt deres mos. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn