pixel
5.900+ anmeldelser af børn - 4,7 stjerner på Trustpilot - Levering på 1-3 hverdage

Hape

Andre mærker:

Hape legemad giver masser af timer med leg i køkkenet for de små. Børnene elsker at kunne efterligne alt det sjove som sker i køkkenet og kunne udforske, lære og undersøge madens verden. At kunne lære madens verden og forskellige frugter, grøntsager og madvarer gennem legen giver barnet mulighed for at blive mere tryg ved maden og have tager den nye viden med til bordet. Det kan give lyst til at udforske maden i dens reelle form på tallerken og i de voksnes køkken ved tilberedning, smagsprøver og anretning. 

Hapes legemad er kvalitetslegemad i træ, der holder godt. Det er altså en investering i legetøj som kan holde til mange timers leg og flere børn. Det er genkendeligt og så har mange at frugter og grøntsager en skærefunktion, hvor det er sammensat med velkro og giver mulighed for at skære over. Det synes de fleste børn er super sjovt og mange kan få lang tid til at gå med at skære maden over og sætte den sammen. Det er god fordybelses- og koncentrationsleg og øver den motoriske øvelse i at skære igennem legen. Det er altså leg med udvikling. 

Legemaden kan indgå i mange lege i både legekøkken, madlavning, butik, picnic, med dukker, farver, former, ord, tegne efter, skrive - kun børnenes (og de voksnes) fantasi sætter grænser for at hvordan maden kan indgå i leg og læring.

Hos Minimad er vi vilde med kvaliteten af legemaden og at man kan tage madens verden med ind i legen og omvendt legens verden med til spisebordet. Måske barnet får lyst til at smage på nye ting, interesse for ny mad eller madlavning. 

Hape er verdens største producent at legetøj i træ med omtanke på miljøet. Der er stort fokus på kvalitet og holdbarhed, som gør det muligt at have legetøjet i mange år. De laver legetøj der understøtter børnenes udvikling og fantasi. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn