pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Hipp

Andre mærker:

HIPP babymad er økologisk babymad af høj kvalitet. HIPP laver både grød til nemt at blande op med vand, lækre frugt- og grøntsagsmos, spiseklare måltider og snakcs. 

Babygrøden fra HIPP fås i en udgave fra 8 måneder og fra 12 måneder. Det er populære produkter, da de smager dejligt og falder i de fleste babyers og små børns smag. 

HIPP babymos, frugtmos og grøntsagsmos er rene gode økologiske råvarer med dejlig smag. De fås i smootieposer og glas. De er lavet af ren frugt og grønt og kan bruges som mad til at have med på farten, som topping på babygrød, som mellemmåltid til de større børn, som lille dessert, på pandekager... der er masser af gode anvendelsesmuligheder for det lækre mos. 

HIPP laver også rigtig god færdigmad eller spiseklare måltider til babymad. Babymad til når det nogle gange skal gå hurtigt, være nemt, når aftensmaden spises ude eller på ferie. Eller måske I vil prøve noget nyt og spændende, få inspiration til selv at lave nye retter eller udfrodre med nye smage. Der findes en række forskellige retter til baby fra 6 måneder, 8 måneder og 12 måneder. Babymaden tilpasses alderen, så jo ældre barnet er, jo mere struktur er der i maden. 
HIPP's mad er lavet af rene gode økologiske råvarer. HIPP er en familiedrevet virksomhed, som var nogle af de første der begyndte at producere økologisk babymad af høj kvalitet som alternativ til det hjemmelavede mad. HIPP har meget høje krav til derse producenter, der leverer råvarer til babymaden - endda højrer krav en almindelig økologisk produktion. Det giver HIPP babymad til mad og måltider af høj kvalitet. Ren mad - intet andet. Deres færdige måltider indeholder altså kun gode rene råvarer - intet andet. Det er efter produktion varmebehandlet, så der derfor han holde sig længe og der er derfor ikke behov for at tilsætte konserveringsmilder eller andre tilsætningsstoffer. HIPP har desuden fokus på den gode smag og giver deres retter smag af forskellige krydderier og urter. Det giver gode reele smage til maden og giver barnet en god mad- og smagsoplevelse. 

HIPP laver også nogle lækre baby- / børnekiks med æble og fuldkorn formet i små søde figurer. Det giver mulighed for at servere en god kiks uden tilsat sukker fra 12 måneder. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn