pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Organix

Andre mærker:

Organix har en mission om at lave lækker kvalitets babymad og børnesnacks uden bl.a. pesticider, konservering, tilsat sukker og salt men kun rene gode rene råvarer. Organix produkter er babymad, babysnacks og børnesnacks som er økologiske, næringsrige og fulde af god smag.

Organix har et udvalg af frugt- og grøntsagsmos i både smoothies og glas. De laver lækre puffede snacks til de små nybegynere i madens verden og snacks til de større babyer i form af lækre kiks. Blandt Organix produkter finder du blandet andet nogle lækre grøntsagsbasserede økologiske måltider som er mættende retter med fylde af både grøntsager, kornprodukter og olier. Det er velsmagende og populære produker. 

Organix laver også lækre frugt-grøds-smoothies som i forhold til mange andre af typerne grød-smoothies, rent faktisk indeholder en stor andel grød som giver et godt mættende og nærende måltid. Disse smoothies er super gode at have med på farten til et hurtigt og nemt mellemmåtlid.

Organix arbejder med få producenter i tæt samarbejde på at opnå den bedste kvalitet de råvarer der bruges i babymaden og børnesnacksne. De samarebjder desuden med både den britiske regering og ernæringseksperter på babymadsområdet for generelt at højne kvaliteten af babymad. Og samtidig med at lave kvalitetsmad til de små, tænker de også på miljøet og det aftryk de sætter på den verden der efterlades til de små. 

Hos Minimad er vi vilde med producenter der tager ansvar for både de små og det vi serverer for dem, men også den verden vi efterlader til dem at vokse op i. Vi er helt enige i at kvalitet, økologi og rene råvarer er vejen frem for den mad vi serverer og så mener vi derfor også at babymad og godt kan (og må) være nemt. 

Smag jer igennem de lækre produkter fra Organix. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn