pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

We Might Be Tiny

Andre mærker:

Det Australske desingvirksomhed We Might Be Tiny laver kvalitetsprodukter i børneservice af silikone. De fine produkter har et flot og sødt udtryk, som både de store og små hurtigt falder for. Men funktionen i servicen er også i top og af rigtig god kvalitet.
Den fødevaregodkente silikone er BPA-fri og også fri for ftalater. Det særlige ved We Might Be Tiny's produkter er, at de (i modsætning til meget andet børneservice) tåler høje varmegrader, som gør, at det tåler både opvaksesmakine, mikroovn, ovn og fryser (-40C til 230C). 
Du kan derfor trykt både tilberede og servere babymad og børnemad i deres service - tallerkener og skåle. Du kan blande babygrød og mos med kogende vand direkte i skålen eller opvarme mad i mikrobølgeovnene uden at tallerkenen eller skålen går i stykker eller afgiver skadelige stoffer til maden. Derfor er denne service i silikone et godt alternativ til melaminplast og noget bambus som ikke tåler de høje varmegrader og milkroovn. 

Du skal heller ikke være bekymret for om det går i stykker, hvis dit barn kunne finde på at lade en tallerken glide eller falde på gulvet. Det er nemlig bøjeligt og super slidstærkt og går derfor ikke i stykker. Du har dermed et godt produkt som kan holde lang til og til magne måltider. 

Prøv de fine produkter fra We Might Be Tiny - både baby- / børnetallerkenerne i de fine forme og med opdelte rum som både er gode til hovedmåltider eller til snacks. Den fine snackboks som også fungere som skål og lille tallerken. Eller de genanvendelige sugerør, som skåner miljøet ved at kunne bruges igen og igen og i modsætning til andre genanvendelige sugerør er skåmsom mod børnenes tænder, da de er lavet i det bløde silikone. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn