pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Woodland Wonders

Andre mærker:

Det danske Woodland Wonders laver lækker kvalitets grød baseret på rene gode råvarer. Grøden er 100% økologisk og indeholder kun det bedste til din baby. Grøden er plantebaseret og indeholder ikke mælk. Det gør det muligt selv at vælge hvordan grøden skal tilberedes - med eller uden mælk, modermælk eller modermælkserstatning. Og så kan grøden også serveres for de børn som ikke tåler mælk i deres kost. Grøden er som hjemmelavet, af gode ingredienser og med smag af frugt og grønt som giver grøden gode smagsoplevelser for børnene. 

Der er ikke tilsat noget unødvendigt i grøden - hverken sukker, salt, konservering findes i grøden og heller ikke pesticider, da råvarerne er økologiske og derfor ikke sprøjtet med pesticider. Du kan derfor roligt servere grøden for dit barn med vished om at det er et godt og nærende måltid dit barn får. 

Grøden fra Woodland Wonders fås i fire lækre varianter, hvoraf 3 af dem kan serveres allerede fra 4 måneder og den sidste fra 6 måneder. Grøden er en pulvergrød som blot blandes med vand, mælk, modermælk eller MME, fedtstof og så har du nemt et lækkert måltid klar. Pulvergrøden kan også anvendes som fylde i frugtmos eller bagværk og bidrage med god smag, fibre, vitaminer og mineraler. 

Ud over grøden har Woodland Wonders også lavet nogle lækre frugtstænger til de større børn. En med blåbær og en med kakao som begge har rigtig god smag og er gode til den lille sult og når der skal lidt lækkert og sødt til. De økologiske frugtstænger bidrager også med gode fibre fra frugten der er brugt og er et lækkert lille mellemmåltid som de fleste børn med glæde vil spise. 

Giv dit barn nogle gode mad- og smagsoplevelser med produkterne fra Woodland Wonders. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn