pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja


Hvad er Mini's Økologiske Grødkasser?

Grødkasserne består af økologisk mel, flager og gryn, samt økologiske koldpressede olier, som kan bruges, når du skal igang med at lave grød. Kasserne indeholder kun de rene ingredienser og er ikke tilført andre næringsstoffer eller blandingsprodukter.

Alle disse økologiske ingredienser giver dig muligheden for at lave hjemmelavede grødmåltider uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. Du kan med grødkassen variere og udvikle grødens konsistens i dit eget tempo.


Hvorfor vælge en af vores grødkasser?


Hvad er forskellen på vores to grødkasser?
Det får du i vores grødkasser:


  • Et bredt udvalg af økologiske ingredienser (mel, gryn, flager og koldpressede olier) så du nemt kan tilberede varierede grødmåltider til dit barn derhjemme
  • Muligheden for at afprøve (og finde inspiration til) nye smage og konsistenser
  • 30 praktiske doseringsposer á 30g. samt 6 flasker olie á 2cl., der er nemme at bruge både derhjemme eller have med på farten (eller ferien)
  • Basisopskrift og forskellige tips til gode grødoplevelser, til at hjælpe jer godt igang

Bestil din grødkasse idagPopulære tilkøbTilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn