pixel
5.700+ anmeldelser af børn - 4,7 stjerner på Trustpilot - Levering på 1-3 hverdage

Vores månedskasser til børn fra 4 måneder til og med skolealder

Vi tilpasser indholdet i kassen til dit barn ud fra barnets alder.

Herunder er eksempler på indholdet i kasserne.

Har du spørgsmål til kassen der skal pakkes til dit barn, så tag endelig fat i os.

Se beskrivelser af indhold for vores kasser:

Ingen binding

299 kr

/kasse

4-5 måneder

Kassens indhold

8-10 stk. grøntsags- og frugtmos 

2-3 pakker pulvergrød 

1 genanvendelig smoothiepose eller en lille overraskelse

Nogle af mærkerne

Kassen indeholder gode opstarts- og begynderprodukter som din baby kan og må starte på fra 4-5 måneder. 

Grøden i kassen er af mild og neutral karakter. Den kan tilføres smag med grøntsags- og frugtmos eller spises som den er. Det er meget forskelligt hvad babyer foretrækker i den tidlige opstart. Nogle har brug for den neutrale og milde smag, mens de lærer maden at kende samt alle de nye indtryk der følger med det at skulle igang med fast føde. 

Andre vil gerne have mere smag og synes det er mere spændende, hvis der tilføres mere smag. 

Grøden tilberedes nemt og kan laves i små portioner, som passer til den første mad, der hovedsagelig er smagsprøver. Den kan tilberedes så den både er blød til cremet og nem at synke og gøres tykkere med mere struktur til den mere øvede spiser.

Grøntsags- og frugtmos som kan bruges i kombination med grød eller spises alene. Både grøntsags- og frugtmos er gode til at give gode, mange og nye smagsoplevelser og udfordre smagsløg. Som regel skal der nogle gange til før nye smage er lært og accepterede, så vrængen på næsen og afvisning er forventeligt - særligt med grøntsagerne som typisk ikke har den foretrukne søde smag. Men alle smage og nye indtryk er med til at skabe en god fornemmelse for maden og fører baby ind i den nye store verden af mad. 

Ingen binding

299 kr

/kasse

6-7 måneder

Kassens indhold

2-3 pakker pulvergrød

6 stk. grøntsagsmos og frugtmos

3 stk spiseklare måltider

1-2 snackprodukter

Ofte en lille overraskelse

Nogle af mærkerne

Kassen passer til dit barn på seks/syv måneder, hvor maden hovedsagelig består af grød og mos eller blød mad. 

Grøden i kassen har både varianter med neutral smag og nogle med smag (frugt/grønt) samt forskellige konsistenser. 

Grøntsags- og frugtmosen er produkter på enten glas eller tube og er blandinger af forskellige grøntsager, frugter og nogle med både grøntsager og frugt. 

Der introduceres nu kød, fisk og fjerkræ i dit barns kost, hvilket åbner op for mange nye muligheder, nye smage og konsistenser og dermed også en del nye produkter. Kasserne indeholder derfor også, fra seks måneder og frem, forskellige spiseklare måltider som indeholder enten kød, fisk eller fjerkræ. 

Noget andet nyt, som introduceres fra seks måneder er babysnacks. Det kan være spændende for din baby selv at sidde med og udforske og samtidig øve sig motorisk i at få fat i snacksne, holde dem og ramme munden. 

Alle produkterne i kassen er forskellige, med forskellig indhold, smag og konsistens. Dette hjælper din baby til at få udfordret og udviklet sine smagsløg og madfornemmelse samt udforske nye kombinationer og madvarer.

God mad kan også være nemt!

Ingen binding

299 kr

/kasse

8-9 måneder

Kassens indhold

2-3 pakker pulvergrød

6 stk. grøntsags- og frugtmos

2-3 spiseklare måltider

2-3 snackprodukter

Ofte en lille overraskelse

Nogle af mærkerne

Maden til barnet på 8-9 måneder vil for mange bestå gradvis af mere fingermad, små madder, brød og grovere struktur. Men for mange er grød og mos stadig en god, nu velkendt og også en favorit hos mange i denne alder. Derfor suppleres den mere ‘almindelige’ grovere mad ofte med grød og mos ved siden af. 

Det afspejler sig dog i produkterne i kassen, at maden nu kan være grovere og både grød og de spiseklare måltider er med mere struktur som barnet på 8-9 måneder nu kan håndtere - både fysisk med at sluge det, men også maven kan fordøje grovere mad og mere fuldkorn. 

Der vil være grødpulver med smag og struktur til både hoved- og mellemmåltider. 

Forskellige typer af grøntsags- og frugtmos på glas og tube, som både kan bruges i som kan bruges til topping på grød eller yoghurt (som kan introduceres fra 9 måneder), som tilbehør til den hjemmelavede mad, til at smøre på brød, som mellemmåltid, dessert eller til at have med i pusletasken på farten. Det kan være blandinger af både grøntsager, frugter eller en blanding af frugt og grønt. 

Der pakkes snacks som i denne alder består af puffede snacks i forskellige variationer med forskellig smag.

Alle produkterne i kassen er forskellige, med forskellig indhold, smag og konsistens. Dette hjælper din baby til at få udfordret og udviklet sine smagsløg og madfornemmelse samt udforske nye kombinationer og madvarer.

Ingen binding

299 kr

/kasse

10-11 måneder

Kassens indhold

1-2 pakker pulvergrød 

4-6 stk. grøntsagsmos og frugtmos

1-3 spiseklare måltider

3-6 snackprodukter

Ofte en lille overraskelse

Nogle af mærkerne

Dit barn kan nu spise meget varieret og indholdet i kassen er derfor tilpasset behov og udvikling fra 10 til 12 måneder. Mange bruger stadig grød til enten morgenmad, et godt og mættende mellemmåltid eller som godnatgrød så mætheden (forhåbentlig) holdes hele natten. Der er i kassen pakket god fuldkornsgrød i pulverform med dejlig smag, som nemt og hurtigt tilberedes.

Der vil være et godt udvalg af forskellige frugt- og grøntsagsmos, som kan bruges til topping på grød eller yoghurt, som tilbehør til den hjemmelavede mad, til at smøre på brød, som mellemmåltid, dessert eller til at have med i pusletasken på farten. Det kan være blandinger af både grøntsager, frugter eller en blanding af frugt og grønt. 

De spiseklare måltider er tilpasset således, at der er struktur i maden, som giver dit barn noget at tygge på og kan være et nemt alternativ når man er på farten til aften, til ferien, når der skal gå ekstra hurtigt eller når maden derhjemme ikke er babyvenlig. Så kan det være rart med et godt alternativ i skabet. Nogle er i denne alder glade for disse måltider mens andre udfaser dem i denne periode. Det tilpasser vi den enkelte ud fra den feedback I får mulighed for at give efter hver kasse. 

I snackafdelingen sker der noget ved ti måneder, da dit barn nu kan få flere nye og forskellige produkter, som vi selvfølgelig pakker med i kassen. Der vil være mulighed for nye puffede snacks, bløde lækre børnekiks og så får I også vores økologiske pandekagemix, så I nemt sammen kan lave lækre små snackpandekager eller vafler. Den er fuld af gode råvarer og giver nogle rigtig gode fedtstoffer fra mandelmel og fibre fra fuldkornsspelt. Den kan bruges med både frugt og grønt i et utal af kombinationer og sikrer et godt og nærende mellemmåltid.

Ingen binding

299 kr

/kasse

1 års snackkasse

Kassens indhold

2-5 smoothies/frugtmos

1-3 spiseklare måltider / grød

5-7 stk snacks (babykiks, barer, frugtsnacks, mm.)

Ofte en lille overraskelse

Nogle af mærkerne

Dit barn er nu blevet over et år og vi tilpasser vores kasser til et barn, der nu overvejende spiser familiens almindelige mad. Vi pakker gode, økologiske og spændende produkter som passer godt til mellemmåltider, snacks, den lille sult om eftermiddagen eller hvis det skal gå lidt hurtigt og være nemt. 

Smoothies med frugt og grønt er nemme at have med på farten. De er også gode at bruge som topping på grød eller yoghurt for at tilføre lidt smag. De kan bruges som dessert, smøre på brød eller blandes i maden som supplement.  

Vi pakker også nogle spiseklare måltider. Selvom dit barn nu spiser mere eller mindre som resten af familien, kan der i mange familier være nogle gange, hvor det enten skal gå lidt hurtigt eller hvor man gerne vil servere noget, som ikke passer super godt til en etårig. Så kan det være dejligt med et nemt og lækkert alternativ eller supplement. 

Derudover pakker vi forskellige lækre snacks i form af bl.a. kiks, der passer til en et-årig, puffede speltsnacks, tørret og frysetørret frugtsnacks. 

Alle produkterne i kassen er forskellige så dit barn får et bredt udvalg af snacks at vælge imellem og smage sig igennem. 

Indholdet i kassen vil variere fra måned til måned. Antallet af produkter kan derfor også svinge, alt efter hvilke snacks der kommes i kassen. I takt med at dit barn bliver ældre, vil typen af produkter også udvikle sig, da der er stor forskel på et barn, der lige er blevet 1 år og et barn der næsten er 2 år. Vi reducerer f.eks. de spiseklare måltider og tilføjer nye og flere snacks jo ældre dit barn bliver. Alt sammen for at tilpasse indholdet til dit barn. 

Ingen binding

299 kr

/kasse

2 års snackkasse

Kassens indhold

2-4 smoothies/frugtmos

2 børnejuice

9-12 snacks (kiks, barer, frugtsnacks, mm.)

Ofte en lille overraskelse

Nogle af mærkerne

Kassens indhold er fuld af spændende, lækre og økologiske produkter som passer godt til den lille sult om eftermiddagen, til turen eller når der skal lidt ekstra lækker til. 

Hos My & Mad tænker vi i kvalitet, sundhed og økologi og forsøger at finde de bedste produkter på markedet til dit barn. 

Vi introducerer ved 2 års alderen nu lidt drikke i form af juice til børn, som er tilpasset til børn og kan være et lille lækkert servering, hvis vand og mælk skal suppleres. Vi pakker stadig smoothies frugt og grønt, som for mange stadig er gode og nemme at have med på farten, hvis sulten pludselig melder sig. De er også stadig gode at bruge som topping på grød eller yoghurt for at tilføre lidt smag. De kan bruges som dessert, smøre på brød eller blandes i maden.  

Derudover pakker vi et spændende udvalg af snacks i form af bl.a. kiks og barer tilpasset små børn, puffede speltsnacks, tørret og frysetørret frugtsnacks og frugtbarer. 

Alle produkterne i kassen er forskellige så dit barn får et bredt udvalg af snacks at vælge imellem og smage sig igennem. 

Indholdet i kassen vil variere fra måned til måned. Antallet af produkter kan derfor også svinge, alt efter hvilke snacks der kommes i kassen. I takt med at dit barn bliver ældre, vil typen af produkter også udvikle sig, da der er stor forskel på et barn, der lige er blevet 2 år og et barn der næsten er 3 år. Vi tilpasser indholdet til alderen på dit barn.

Ingen binding

299 kr

/kasse

3 + år snackkasse

Kassens indhold

1 smoothie

2-3 børnedrikke

13-16 snacks (kiks, barer, frugtsnacks, frugtbarer, snackpølser, mm.) 

Ofte en lille overraskelse

Nogle af mærkerne

Kassens indeholder et udvalg af spændende, lækre og økologiske produkter som passer godt til den lille sult om eftermiddagen, til turen eller når der skal lidt ekstra lækker til. 

Hos My & Mad tænker vi i kvalitet, sundhed og økologi og forsøger at finde de bedste produkter på markedet til dit barn. 

Vi pakker nogle lækre drikkevarer i form af smoothie, som ikke længere er babysmoothies men som passer bedre til et børnehavebarn. Når man er så stor at man går i børnehave, så synes man typisk også at man er for stor til babysmoothies, hvorfor vi har byttet dem ud med en lidt sejere version - for smoothie smager stadig dejligt. Vi pakker også børnejuice, som smager dejligt når vand eller mælk engang imellem suppleres. 

Derudover pakker vi et spændende udvalg af snacks i form af bl.a. kiks og barer tilpasset små børn, puffede speltsnacks, tørret og frysetørret frugtsnacks og frugtbarer. Brødstænger, snackpølser og nogle gange også noget, som er nemt at bage sammen i køkkenet og giver dejlige snacks eller mellemmåltider. 

Alle produkterne i kassen er forskellige så dit barn får et bredt udvalg af snacks at vælge imellem og smage sig igennem. 

Indholdet i kassen vil variere fra måned til måned. Antallet af produkter kan derfor også svinge, alt efter hvilke snacks der kommes i kassen.

Kassen paser til børnehave- og skolebørn. 

Ingen binding

399 kr

/kasse

Søskendekassen til 2 børn

Har du to børn under 6 år har du mulighed for at vælge en kombineret søskendekasse.

Indholdet er det samme som beskrivelserne ovenfor - altså tilpasset børnenes alder - bare i lidt mindre mængde til det enkelte barn. Samlet får du i kassen en masse lækre, økologiske produkter som begge dine børn kan nyde glæde af.

Har du f.eks. en baby og et vuggestuebarn får du pakket grød, frugt- og grøntsagsmos, spiseklare måltider og snacks til din baby. Til din tumling får du lækre snacks, drikke og mellemmåltider.

Forkæl begge dine børn på samme tid :-)

Ingen binding

499 kr

/kasse

Søskendekassen til 3 børn

Har du tre børn under 6 år har du mulighed for at vælge en kombineret søskendekasse.

Indholdet er fordelt på alle tre børn og tilpasset deres alder. Der vil typisk være flere produkter som de kan dele og nye sammen. Og så vil der være nogle produkter som er tiltænkt det enkelte barn, da nogle produkter henvender sig til de helt små og nogle til de helt store. Dette vil vi naturligvis gøre klart for jer, så I ved hvordan indholdet er udvalgt og tilpasset børnene.

Forkæl alle tre børn på samme tid og få skabet fyldt med god økologisk mad, mellemmåltider og snacks til både baby og den/de store på samme tid :-)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn