pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Anbefalet

af de sejeste

mødre

Vi ønsker at inspirere, udvikle & hjælpe

Vi ønsker i Minimad at inspirere dig og (måske) introducere dig og dit barn for spændende grødmåltider.

Din baby får mulighed for at smage sig igennem en række forskellige grødtyper og sammen finder I frem til, hvad der er favorit, hvad der skal læres og hvad der måske ikke falder i god smag. Alt er med til at udvikle og føre din baby ind i madens verden.

Vi ønsker at udvikle og udfordre din babys smagsløg og madfornemmelse med nye og forskellige spændende smage, konsistenser og teksturer. Din baby er af natur nysgerrig og modtagelig for nye indtryk og smage. Det gælder om at variere og tilbyde så mange forskellige smage, teksturer og give din baby et bredt udvalg. På den måde vænner din baby sig til mange forskellige typer smag.

Vi ønsker sidst men ikke mindst at hjælpe dig som forælder i en ofte presset periode. De fleste oplever, at livet med babyer og små børn hurtigt bliver spørgsmål om prioriteringer og ofte kunne man godt bruge et par ekstra hænder eller ekstra timer i døgnet. Vi er glade, hvis vi kan hjælpe med at give dig lidt mere tid til dit barn/børn ved at give dig en nem løsning uden af skulle gå på kompromis med kvalitet og gerne vil lave gode hjemmelavede grødmåltider.

Hvordan startede det?

Minimad.dk er udsprunget af et reelt behov for hjælp i hverdagen. Med små børn og et familieliv, hvor det kan være svært at prioritere alle de ting, man gerne vil nå og have tid til, er en hjælpende hånd ofte rart.

I Minimad har vi erfaret, hvordan det er at starte op med projektet ‘mad til baby’. Der åbner sig en helt ny verden af produkter, og der er meget at sætte sig ind i. Samtidig har vi ikke lyst til at gå på kompromis med mad til børn og ønsker kun det bedste.

Man kan hurtigt få købt en masse, som man alligevel ikke når at få brugt. Vi ønsker at minimere madspild og skabe større variation for dit barn på en nem måde.

Vi har, i Minimad, en stor passion for mad til og sundhed for børn med afsæt i både personlig men også ernæringsfaglig baggrund og interesse.

På vegne af Minimad.dk

/Maja
Ernæringsspecialist og sundhedsformidler
Professionsbachelor, Ernæring og Sundhed
Cand.Pæd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn