pixel
8.900+ anmeldelser af børn - 4,7 stjerner på Trustpilot

Hvorfor månedskasser med babymad og børnesnacks?

Ideen med månedskasserne fra Minimad er at tilbyde et godt og tilgængeligt sortiment af babymad og børnesnacks, der kan indgå som et godt supplement til familiens hjemmelavede mad.

Indholdet er nøje udvalgt, så det passer til alderen på dit barn – både ernæringsmæssigt og udviklingsmæssigt. Indholdet er en kombination af færdiglavet mad, pulvergrød samt frugt- og grøntsagsmos som enten er klar til at spise eller nemt tilberedes. Maden er tænkt som alternativ eller supplement til den hjemmelavede mad, så du har noget godt at tilbyde dit barn, hvis det enten skal gå hurtigt, hvis I er på farten eller hvis den hjemmelavede mad skal suppleres.
I takt med at dit barn bliver ældre og overgår til at spise familiens mad, ændres indholdet i kassen til at indeholde flere snacks og sunde mellemmåltider. Så har du et bredt udvalg af gode eftermiddagssnacks, noget til turen eller gode og sundere alternativer i ‘slik’-skålen.

Udover mad og snacks indeholder kasserne også tips og idéer til dit barns mad og måltider.

Hvem er vi og hvor får vi viden og inspiration fra?

Minimad.dk er et lille team og har ernæringsfaglig baggrund. Vi har derfor stor viden omkring sund kost, ernæring og hvilke behov dit barn har ift. mad. Vi går op i kvalitet, økologi og smag for at give det bedste udgangspunkt for at vokse og udvikle sig.
Vi følger selvfølgelig også med i udvikling og viden om mad til spæd- og småbørn og hvad der ellers rører sig på området, så vores indhold i kasserne er opdaterede ift. den relevante viden og nye spændende produkter.
Ved sammensætning af indhold i kasserne følger vi Sundhedsstyrelsens officielle anbefalinger.

Anbefalet

af de sejeste

mødre

Vi ønsker at inspirere, udvikle & hjælpe

Vi ønsker i Minimad at inspirere dig og (måske) introducere dig og dit barn for nye spændende produkter. Vi har fokus på kvalitet, smag, økologi og sundhed. Vi er hele tiden på udkig efter nye produkter, for at optimere og variere vores indhold. Du får med vores kasser en varieret samling af produkter. Din baby får mulighed for at smage sig igennem en række forskellige produkter og finde frem til, hvad der er favoritter, hvad der skal smages nogle gange, og hvad der måske ikke falder i god smag. Alt er med til at udvikle og føre din baby ind i madens verden.

Vi ønsker at udvikle og udfordre din babys smagsløg og madfornemmelse med nye spændende smage, konsistenser og teksturer. Din baby er af natur nysgerrig og modtagelig for nye indtryk og smage. Det gælder om at variere og tilbyde så mange forskellige smage og give din baby et bredt udvalg. På den måde vænner din baby sig til mange forskellige typer smag.

Når din baby pludselig ikke er en baby længere, men blevet til et lille barn vil nysgerrigheden stadig spille en væsentlig rolle. Samtidig er genkendelighed ift. maden også blevet en vigtig faktor for dit barn og mange små børn er glade for det velkendte. Her pakker vi kasser med snacks, hvor dit barn både præsenteres for nye produkter og smage, men hvor der samtidig også er genkendelighed, da produkter går igen. Om eftermiddagen efter en aktiv dag i institution, er det ikke altid dit barn er klar til at prøve nye ting af, og derfor vil det være rart med nogle snacks som dit barn genkender.

Vi ønsker sidst men ikke mindst at hjælpe dig som forælder i en ofte presset periode. De fleste oplever, at livet med babyer og små børn hurtigt bliver spørgsmål om prioriteringer og ofte kunne man godt bruge et par ekstra hænder eller ekstra timer i døgnet. Hvis vi kan hjælpe med at give dig lidt mere tid til dit barn/børn ved at finde, udvælge, smagsteste og sende dig mad og snacks til din baby eller dit barn – så er vi rigtig glade.

Hvordan startede det?

Minimad.dk (tidligere My & Mad) er udsprunget af et reelt behov for hjælp i hverdagen. Med små børn og et familieliv, hvor det kan være svært at prioritere alle de ting, man gerne vil nå og have tid til, er en hjælpende hånd ofte rart.

I Minimad har vi erfaret, hvordan det er at starte op med projektet ‘mad til baby’. Der åbner sig en helt ny verden af produkter, og der er meget at sætte sig ind i – hvad kan og må min baby spise? – hvilken mad er bedst? – hvilke snacks er gode og spændende for mit barn? – hvor finder jeg et godt udvalg? – hvad skal jeg give mit barn om eftermiddagen?
Spørgsmål vi har stillet os selv og til tider manglet lidt hjælp til at skabe en nemmere hverdag.

Vi har nemlig løbet rundt til flere forskellige supermarkeder for at købe babymad og ledt efter gode alternativer til den hjemmelavede mad, som der bare ikke altid er tid til eller mulighed for selv at tilberede hjemme i køkkenet. Samtidig har vi ikke lyst til at gå på kompromis med mad til børn og ønsker kun det bedste. Vi har en stor passion for mad til og sundhed for børn med afsæt i både personlig men også ernæringsfaglig baggrund og interesse.

Vi håber, at Minimad.dk kan være jeres hjælpende hånd – der finder kompromisløse produkter, som passer til barnets alder og udviklingstrin samt giver ny inspiration og mere tid til det, der betyder allermest – jeres kære små.
Alt sammen med masser af god smag, økologi og kvalitet.

På vegne af Minimad.dk

/Maja
Ernæringsspecialist og sundhedsformidler
Professionsbachelor, Ernæring og Sundhed
Cand.Pæd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn