pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Babymad 4-5 måneder

Andre kategorier

Her findes alle produkter som kan serveres til baby fra 4 måneder. Det vil sige at alle produkterne er godkendt til at servere fra 4 måneder og tilpasset så de er gode opstarts- og bygynderprodukter. 

Der er et udvalg af gode grødprodukter som er neutrale og milde i smag og struktur. De kan tilberedes så de er grøden bliver blød og cremet, som passer til den tidlige opstart på mad og god til at lære maden at kende. Der er varianter som er uden laktose og som man selv tilsætter modermælk eller modermælkserstatning samt fedtstof. Og der er grød som kun skal blandes op med vand. 

Der er også grød med mere smag i form af frugt og grønt som nogle babyer bedre kan lide. Det er meget forskelligt hvad det enkelte barn synes bedst om. Nogle babyer kan bedst lide den helt neutrale grød mens han/hun lærer at spise samt alle de nye ting der er at foholde sig til i madens verden - såsom skeen, hagesmækken, stolen og alt det nye for munden at arbejde med. Andre babyer kan bedre lide mere smag fra starten. Det gælder om at prøve sig frem og sammen med sit barn finde frem til det rette. 

Der er et godt udvalg af forskellige grøntsags- og frugtmos. Det er rig mulighed for at give mange forskellige smagsoplevelser og variere det som serveres med de mange variationer. Tuberne er gode at have med på tur i tasken og nemme at presse ud på en ske.

Vi anbefaler som udgangspunkt at give mosen på en ske og ikke suge direkte af tuben, da hele madoplevelsen bliver bedre for barnet, når alle sanserne får mulighed for at være med og både kan se, dufte og hele munden kan smage maden end hvis den sluges gennem tuben. 

Når baby bliver 6 måneder åbnes for en endnu større verden af babymad og der introduceres mange nye spændende og lækre produkter - både grød, mos, spiseklare måltider og babysnacks. 

Er din baby godt tilfreds med mælk, anbefales det fra sundhedsstyrelsen at fortsætte amning indtil 6 måneder, hvor det er tid til at gå igang med at introducere mad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn