pixel
8.300+ anmeldelser af børn - 4,7 stjerner på Trustpilot

Drikke (juice & børnethe)

Andre kategorier

Hos minimad kan vi godt lide at børn får produkter som er tilpasset børn og tager hensyn til deres smag og behov. Når vand og mælk nogle gange skal suppleres, er det derfor rart med nogle gode alternativer. Vi har fundet nogle rigtig gode økologiske alternativer som tager hensyn til børnene. 

Du finder blandt andet forskellige børnethe blandt vores udvalg. Det er urte- og frugtthe som har dejlig smag og er milde og gode til børn. Da det er urte- og frugtbasseret er de derfor heller ikke koffeinholdige som almindelig the er. Vi synes ikke små børn skal have koffein og synes derfor idéen og børnethe er rigtig god. De kan både drikkes varme/lunken og kolde og smager også dejligt med lidt mælk i. Mange af børnene er glade for theen og syens det er sejt at have sin helt egen børnethe. Theen er et godt alternativ til søde drikke med meget sukker i, da theen er sukkerfir og man selv bestemmer om eller hvor meget theen skal sødes. 

Så finder i børnejuice/saft som er tilpasset børn på forskellige måder. Den lækre børnejuice med æble og hindbær fra MyFroothie er skabt med børn i både udviklingen og i tanken bag juicen. Den er bl.a. tilført lidt vand for at skåne børnenes tænder og gøre den mere mild, som mange børn er glade for. Vi vilde med konceptet om at produktet er tænkt i børnehøjde på denne måde og tilpasser produktet, så det er mildt og skånsomt. Og den dejlige smag af æble med hindbær er en stor favorit hos alle Minimads små børnevenner - vi forstår godt hvorfor. For den smager dejligt. 

Den lækre børnesaft med frugt og gulerod er fuld af gode vitaminer og masser af smag fra æble, druer, gulerod, blåbær, jordbær, hyben, pære og havtorn. Vi synes det er dejligt med produkter, hvor der er gode grøntsager og spændende super næringsrige frugter med som i denne saft med gulerod, hyben og havtorn. Det giver ikke kun kroppen gode vitaminer men også sanserne fuld smag og dejlig oplvelse. De fleste af ingredienserne er ikke kun økologiske men også biodynamisk jordbrug, som er ekstra skånsom og god ved både produktionsmetode men også øger næringskvaliteten i produktet. 

Og sidst finder I smoothies som er tiltænkt de større børn over 3 år, som synes de smager dejligt. Det er en rigtig forkælelsesting og lidt sejt at få lov at få sådan en flaske med smoothie der smager dejligt.

Smag jer igennem vores udvalg af gode drikke til børn eller lad os forkæle jer med forskellige smagsoplevelser i vores månedskasser. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn