pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja

Frugtmos

Der er desværre ingen produkter i denne kategori lige i øjeblikket.

Andre kategorier

Frugtmos er en populær og lækker servering for både din baby men også dit større barn og dig selv som voksen kan få lækre serveringer med frugtmos. 

Der er mange forskellige typer at vælge imellem hvilket giver dit barn mulighed for en masse gode smagsoplevelser. Frugtmos er generelt meget populær blandt de små og giver rigtig god smag til grøden, gode som lille dessert, mellemmåltid eller som supplement til anden mad.

Der er masser af smag og gode vitaminer i frugtmosen og den søde smag er foretrukken hos de fleste børn, hvorfor den er populær og vellidt. Frugtmosen alene er typisk ikke nok til at stå alene til et helt måltid, da det ikke vil mætte nok og ikke give nok energi og næring. Men tilføjer man f.eks. kornprodukt i form af grød/grødpulver (som nogle grødpulver varianter kan bruges til) eller quinoa eller havregryn og lidt fedtstof i blandingen giver det et godt og mættende mellemmåltid. 

Når dit barn rundet de 9 måneder hvor du kan begynde at servere lidt yoghurt, er frugtmosen perfekt at blande i yoghurten. Også til dit større barn kan du lave din egen frugtyoghurt og med yoghurt neutral og frugtmos og på den måde spare al den tilsatte sukker som findes i nogle frugtyoghurter fra supermarkedet. 

Frugtmosen smager også godt på brød som smørelse eller til at dyppe kiks, skorper, puffs eller brød i. 

De mange smagsvariationer og oplevelser er med til at give dit barn mulighed for at få et bredt kendskab til mange forskellgie fødevarer. Jo flere smage og mad dit barn lærer at kende som helt lille (de første par år), jo større chance er der for at dit barn ikke bliver kræsen som større. De madpræferencer man får som lille, tager man nemlig med sig videre op i barndom og voksenliv. Og typisk er mange meget åbne og nysgerrige over for maden og ny mad særligt  de første par år. Derefter bliver mange børn mere skeptiske og selektive i deres madvalg og hvad de vil spise og kan lide. Der hjælper du dit barn, hvis det allrede har fået så godt et kendskab til så meget forskellige mad og er vant til mange forskellige smage og madvarer. Jo mere tryg barnet er ved maden, jo mere varieret vil det typisk spise. 

Smag jer igennem vores store udvalg af mange forskellige varianter af babymad, babymos og frugtmos eller lad os sende jer nye forskellige smagsoplevelser hver eller hver anden måned i vores månedskasser som er tilpasset barnets alder. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn