pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Grøntsagsmos

12% rabat
6 +
mdr.
Grøntsagsmos med pastinak og grønkål
Økologisk Økologisk EU
12% rabat
6 +
mdr.
Grøntsagsmos med kartoffel og pastinak
Økologisk Økologisk EU

Andre kategorier

Grøntsagsmos er, sammen med grød, det bedste babymad. Mosen er fuld af gode næringsstoffer - masser af vitaminer og mineraler og så er det et utal af smagsoplevelser som venter. 

Når der ikke er tid til eller mulighed for at koge, mose eller blende selv derhjemme, så er det dejligt med nogle gode alternativer. Der findes et rigtig godt udvalg af meget forskellige grøntsagsmos som er perfekte til at have med på farten, til derhjemme som topping på grøden, til måltider når det skal gå hurtigt, være nemt eller når man gerne vil udfordre din baby med nye og spændende smgaoplevelser. 

Ellas Kitchen er populær med sine mange forskellige varianter af grøntsagsmos som kan serveres for baby allerede fra 4 måneder. De vil give dit barn god næring og gode madoplevelser. Der vil helt sikkert være noget af mosen som ikke går rent ind, men det er helt naturligt og med til at lære din baby om alle de nye smage og madvarer som han/hun skal lære. Det kræver nemlig tid og gentagelser for at lære og acceptere nye smage. Særligt grøntsagerne, som typisk ikke har den søde foretrukne smag, kan udfordre dit barn. Ikke desto mindre er det super vigtigt allerede fra starten at give dit barn mulighed for at lære grøntsagernes forskellige og, i starten, anderledes smag. 

Det kan for nogle være smart at starte ud med nogle af de mere 'søde' grøntsagstyper såsom gulerod, sød kartoffel, butternut squash, squash som giver en lidt sødlig smag til mosen. Så blandet med andre grøntsager kan det være med til at lære de nye smage at kende. 

Organix laver også noge rigtig gode og populære grøntsagsmos. Både nogle helt simple små glas med gulerod og quinoa eller gulerod og butternut squash og majs og så nogle større måltidsglas. 

Når dit barn bliver stor nok til at få små hapsere af brød kan grøntsagsmosen bruges som smørelse på brødet og give rigtig god smag. Det kan også bruges som dyppelse til både brød, pastaskruer, puffede snack-pinde eller broccolibuketter. Det kan være sjovt for barnet at dyppe maden i mosen som en slags sauce og på den måde lære de nye smage at kende. Mosen kan også bruges som sauce og blandes med eller hældes over pasta, kartoffel eller ris. 

Smag jer igennem de mange forskellige varianter i shoppen eller lad os sende jer nye smagoplevelser tilpasset alderen på dir barn i vores månedskasser.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn