pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Hagesmække

Hagesmækkene fra Done By Deer skåner tøjet i perioden, hvor baby synes, at maden ikke kun skal i munden, men undersøger maden med hele kroppen. Det kan være rart ikke at skulle skifte tøj efter hvert måltid og det kan den store hagesmæk med ærmer hjælpe til at undgå. Den kan også fungere godt som forklæde ved bagning, kreativ leg eller vandleg.

Hagesmækkene i silikone er praktike og opsamler mad/vand som spildes under måltidet. Det bløde silikonemateriale er slidstærks og tåler tøje temperaturer. Hagesmækken rengøres derfor nemt ved aftørring, skylning eller i opvaskemaskinen. 

Hagesmækkene fra Haps Nordic er lavet i det blødeste økologiske bomuld af høj kvalitet. De er praktiske lange og dækker derfor godt ned af barnets mave. 

Andre kategorier

Hagesmækkende fra Done By Deer skåner tøjet i perioden, hvor baby synes at maden ikke kun skal i munden, men undersøger madens konsistens med hele kroppen. Det kan være rart ikke at skulle skifte tøj efter hvert måltid og det kan den store hagesmæk med ærmer hjælpe til at undgå. Når barnet har mere styr på spisning og ikke har maden alle steder, kan smækken f.eks. bruges til kreative lege som f.eks. maling, hvor det også kan være rart at skåne tøjet. Den kan også fungere godt som forklæde ved bagning eller vandleg.

Ud over de fine hagesmække, laver Done By Deer også service og hagesmække i silikone. Silikoneservice har nogle gode fordele i sammenhæng med babymad, da de tåler både høje og lave tempetaturer og derfor kan komme i mirkroovn og bruges når der f.eks. skal tilberedes grød med kogende vand. Derudover er silikonene slidstærk og kan ikke ødelægges, hvis det skulle falde på gulvet. 

Hagesmækkene fra Haps Nordic er lavet i det blødeste økologiske bomuld. De er praktiske lange og dækker derfor godt ned af barnets mave og hos de små ned på ben. For dem, som synes hagesmækkene i silikone er lidt for stive eller hårde er hagesmækkende fra Haps Nordic et rigtig godt valg. De vaskes nemt i vaskemaskinen og er af høj kvalitet der kan bruges igen og igen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn