pixel
5.900+ anmeldelser af børn - 4,7 stjerner på Trustpilot - Levering på 1-3 hverdage

Legemad

Der er desværre ingen produkter i denne kategori lige i øjeblikket.

Andre kategorier

Legemad og at kunne bringe maden ind i legens verden er en fantastisk måde for barnet at kombinere forskellige verdener og udvikle sig. Mange børn er rigtig glade for at lege i madens verden med mad og køkken, butik og tilberedning, spise, servere, skære og udforske. Det er fantastisk at udforske f.eks. frugter og grøntsager i legen og tage ny interesse, viden, nysgerrighed og relationen fra maden i legen med til bords og i køkkenet. Det kan give øget lyst, interesse og mod til at smage den rigtige mad og udforske nye spændende madvarer ved både indkøb, tilberedning og klargøring, ved smagsprøver i køkkenet og ved middagsbordet. Omvendt kan madens verden også tages med i legen og børnene har mulighed for at tage køkkenarbejdet og aftensmaden med ind i legen. 

I Minimad er vi glade for at kunne dele legens verden med madens verden og kombinere de to til både glæde og udvikling for barnet. Vi er også vilde med at det idag er muligt at få legemad i så fine og kvalitetsbevidste produkter som er lavet med omtanke på både leg og miljøet og at kunne holde til leg i mange år. Derfor har vi i minimad og så valgt at tage legens mad ind i vores univers til glæde og inspiration for de små. 

Find i vores udvalg Hapes fine legemad. Hape laver kvalitetslegemad i træ og har et godt udvalg af fine madvarer som i mange af varianterne kan skæres over, som mange børn synes er sjovt. Kombiner Hapes legemad med noget lækker babymad eller børnesnacks og sammensæt en fin gave til nogle du holder af. Det vil uden tvilv blive glædeligt modtaget. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn