Mad og leg gaver (gavesamlinger)

Der er desværre ingen produkter i denne kategori lige i øjeblikket.

Andre kategorier

Leder du efter en spændende og fin - måske lidt anderledes gave til barnedåb, barselsgave, den nye storesøster, 3-års fødsesldagen, måske en hyggelig feriegave eller bare hverdagsforkælelse. Så har vi lavet nogle gavesamlinger af med legemad og enten babymad eller børnesnacks og mellemmåltider. 

Byd legen med ind i madens verden og maden med ind i legen verden. Rigtig mange børn kan få meget tid til at gå med at forene de to verdener og synes det er rigtig spnædende at lege i køkkenet, servere, købe og sælge, skære over, anrette og 'spise' i legen. Det er masser af god udvikling i legen med mad. 
Lad dit barn udvikle sine motoriske evner når maden skal skæres over, sine fantasi i legen og øv ord, farver, former og smag. Leg med mad kan vække interesse eller skabe nysgerrighed for at smage på maden og bringe den nye viden, indsigt og interesse med til bords og give lyst til at smage og måske deltage i at købe ind, tilberede, anrette og servere den rigtige mad som skal smages og spises. 

Legemaden kombineres med lækker babymad, babygrød og mos af gode økologiske kvalitetsbrands. Der pakkes nogle af de mest populære produkter som andre babyer er vilde med. Det giver baby mulighed for at få forskellige smagsoplevelser og en god introduktion til maden verden, hvis det er en helt nybegynder. Til de større børn får de lækre snacks som både er gode alternativer til meget sukkersød slik idet det er med fokus på mindre sukker og gode råvarer. 

Lad os samle en god gavepakke til at forkæle en du holder af og spar samtidig. Vi har lavet et godt tilbud med rabat på den samlede pakke. Du får produkterne pakket i en gavepose med bånd. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn