pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Mad og snacks 7-12 måneder

16% rabat
8 +
mdr.
Stjernepasta med butternut græskar og kylling
Økologisk EU
16% rabat
8 +
mdr.
Couscous med grøntsager og kylling
Økologisk EU

Andre kategorier

Fra syv til tolv måneder øges gradvis antallet af mad og snackprodukter som kan serveres for din baby. I takt med at din baby bliver en mere erfaren spiser og udvikler sig, kan der serveres nye spændende produtker. De er grovere i strukturen, har mere konsitens og kræver tilpasset din baby som nu har styr på det at spise.  

Ved otte måneder findes LOVEMADE spiseklare måltider, som har flere forskellige lækre varianter af mad som nemt varmes og er klar til at spise. Det er mad lavet fuld af smag, kvalitet og intet andet. Som et hjemmelavet måltid - bare på den nemme og hurtige måde. Nogle gange er det bare rart med et nemt alternativ både derhjemme og når man skal spise ude, hvor der ikke er mulighed for at tilberede et godt babymåltid. 

Også Ellas Ktichen laver nogle gode og populære spiseklare måltider som kan serveres fra 7 måneder. De kommer i en tube som er nem at have med i tasken. De smager dejlgt når de er opvarmet en smule i en skål og giver et godt og mættende babymåltid. 

Derudover har Hipp nogle gode produkter fra otte måender med både grød og mad som ligeledes har mere struktur i maden og tilpasset det baby kan i den alder.  

Ved ti måneder kan nye små puffede ringe og babykiks serveres. De puffede ringe er perfekte til at øve pincetgreb og giver god motorisk øvelse. Babykiks er små kiks der passer i babyhånden og gode at blødgøre i munden og spise og har forskellige dejlige smage. 

Ved 12 måneder finder du også nogle nye produkter - her både en grød, spiseklare måltider og lækre havrebarer som er perfekte at have med i tasken på farten. De små havrebarer er intividuelt pakkede og giver et godt mellemmåltid til den lille sult og smager dejligt. 

Derudover er der selvfølgelig en masse lækker grød, mos, spiseklare måltider og snacks i kategorien fra 6 måneder, som stadig er rigtig fine til baby og kan bruges flere måneder frem. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn