pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja

Madalfabet - plakat og kort

Mini's Madalfabet som plakat eller som tegnekort. Madalfabetet kombinerer hele alfabetet med mad i et flot og kunstnerisk udtryk.

40% rabat
Madalfabet plakat 50x70cm, terracotta
40% rabat
Madalfabet plakat 50x70cm, blue
40% rabat
Madalfabet plakat A2, terracotta
40% rabat
Madalfabet plakat A2, blue

Andre kategorier

Tag med Mini på opdagelse i madalfabetet og find ud af hvilke bogstaver maden danner. Lad plakaten pynte i køkkenet eller på værelset. Plakaten fås i to fine farver og to forskesllige størrelser. Ønskes plakaten som enkeltbogstav er du velkommen til at kontakte os. 

Madalfabetet som tegnekort giver mulighed for at farvelægge og samle sit eget flotte madalfabet. Her fås madalfabetets kort i en samlet pakke med alle bogstaver. Kortene er str. A5 og trykt så de kan farvelægges. På hvert kort er der desuden bogstavets mad skrevet i bunden som kan være til inspiration, snak, læring eller måske friste til at smage sig igennem alfabetet. Kortene er trykt i tykt genbrugspapir. 
Alfabetkort følger med som gave i Minimad's månedskasser til børn, hvor man løbende kan samle hele alfabetet. 

Madalfabetet er udviklet i et samarbejde mellem Minimad x Frohline (den dygtige kunstner og grafiker Frederikke Lange). 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn