pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja

Grød, Grødkasser og olier

Andre kategorier

Babygrød er den mest bruge og klassiske mad at bruge som opstart på babymad. Det er nemt, godt og ligetil med pulvergrøden som blot skal tilføjes vand eller modermælk/modermælkserstatning og er populær hos langt de fleste babyer.

De fås fra 4 måneder og nye varianter kommer til ved både 6, 8 og 12 måneder hvor der er nye smage og mere struktur i grøden.

Ved opstart hos de 4-6 måneder gamle babyer er grøden mild, cremet og nogle neutral i smagen og andre med mere smag. Det er forskelligt fra baby til baby om det er bedst at starte med de helt neutrale eller om der gerne må være mere smag i fra starten. Nogle har det bedst med de neutrale mens de lærer alt det andet omkring spisningen er kende - skeen, stolen, hagesmække, at få mad i munden og tungens arbejde. Der er mange nye ting når man går igang med projekt babymad. En helt ny verden der åbner sig og mange ting at lære. Andre har det fint med mere smag fra starten. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, men man følger sit barn og hvordan det reagerer. 

Når baby har fået styr på spisningen er det godt hele tiden at blive ved med at udfordre på både, smag, struktur og konsistens. Så udvikler dit barn sig hele tiden og lærer nyt. Så kan i udforske alle de forskellige lækre grødvarianter som findes. Der er både nogle med frugt og nogle med grøntsager. Nogle er uden mælk og skal blandes op med den ønskede form for mælk eller kan bruges til børn som ikke tåler mælk. Denne type grød er også god at blande i frugtmos og give frugtmosen mere konsistens og struktur. 

Grød er godt både morgen, middag, eftermiddag eller som godnatgrød. Når dit barn er oppe på flere måltider om dagen og er overgået fra primært mælk til at maden fylder det meste af dagens indtag - og når i gerne vil forsøge at trappe ned på nattens mælkeindtag, kan det være godt at introducere et godnatmåltid. For nogle er det ved 9-måneders alderen og andre lidt senere. Særligt hvis dit barn spiser tidligt aftensmad - som mange er glade for og har behov for. Så kan det være godt med et lille ekstra måltid inden sengetid. Så er der god mæthed i maven til (forhåbentlig) hele natten.

Smag jer igennem vores store udvalg af forskellige typer babygrød eller lad os inspisrere jer og sende jer nye smagsoplevelser i vores månedskasser. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn