Service, madbokse og sugerør

We Might Be Tiny laver børneservice i ren fødevaresikker silikone af høj kvalitet. Produkterne tåler både opvaskemaskine (både nederste og øverste hylde), mikroovn, ovn og fryser. Prøv de lækre og fine produkter - du finder både børnetallerkener, madbokse som kan fungere som skål og lille tallerken og genanvendelige sugerør. 

Frostbakker fra Baby Yummi og Sistema er perfekte når du skal fryse f.eks. babymos eller babymad ned eller opbevare i mindre portioner i køleskabet. 

Andre kategorier

Det Australske desingvirksomhed We Might Be Tiny laver kvalitetsprodukter i børneservice af silikone. De fine produkter har et flot og sødt udtryk, som både de store og små hurtigt falder for. Men funktionen i servicen er også i top og af rigtig god kvalitet.
Den fødevaregodkente silikone er BPA-fri og også fri for ftalater. Det særlige ved We Might Be Tiny's produkter er, at de (i modsætning til meget andet børneservice) tåler høje varmegrader som gør at det tåler både opvaksesmakine, mikroovn, ovn og fryser (-40C til 230C). 
Du kan derfor trykt både tilberede og servere babymad og børnemad i deres service - tallerkener og skåle. Du kan blande babygrød og mos med kogende vand direkte i skålen eller opvarme mad i mikrobølgeovnene uden at tallerkenen eller skålen går i stykker eller afgiver skadelige stoffer til maden. Derfor er denne service i silikone et godt alternativ til melaminplast og noget bambus som ikke tåler de høje varmegrader og milkroovn. 

Du skal heller ikke være bekymret for om det går i stykker, hvis dit barn kunne finde på at lade en tallerken glide eller falde på gulvet. Det er nemlig bøjeligt og super slidstærkt og går derfor ikke i stykker. Du har dermed et godt produkt som kan holde lang til og til magne måltider. 

Prøv de fine produkter fra We Might Be Tiny - både baby- / børnetallerkenerne i de fine forme og med opdelte rum som både er gode til hovedmåltider eller til snacks. Den fine snackboks som også fungere som skål og lille tallerken. Eller de genanvendelige sugerør, som skåner miljøet ved at kunne bruges igen og igen og i modsætning til andre genanvendelige sugerør er skåmsom mod børnenes tænder, da de er lavet i det bløde silikone. 

Frostbakker fra Baby Yummi og Sistema er gode til at fryse f.eks. babymos ned i. Har du en rest fra et glas/tube babymos eller har du lavet en god portion mos, kan det fryses i mindre terninger som nemt kan tages op og puttes direkte i grøden. Den varme grød for mosen til at smelte og samtidig køles grøden hurtig ned. Det giver mulighed for at variere smagsoplevelserne for din baby, når du nemt kan fryse forskellig mos ned. 
Boksen fra Sistema har små huller og giver en god lille terning med f.eks. frugtmos. Bøtterne fra Baby Yummi fås i en lille (70 ml) og stor (140 ml) som er gode til både frugt- og grøntsagsmos såvel som hele retter i de store bøtter.
Baby Yummi bøtterne er ligeledes fri for både Ptalater og BPA og tåler fryser og opvaskemaskine. De kan stables når de ikke bruges og kommer med en plaktisk bakke hvor bøtterne kan stå, så de ikke vælter i fryseren. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn