pixel
8.400+ anmeldelser af børn - 4,7 stjerner på Trustpilot
Der bliver ikke sendt pakker i uge 42. Bestillinger inden fredag d. 15/10 kl 9 bliver sendt inden efterårsferien.

Service, madbokse og sugerør

Done By Deer og We Might Be Tiny laver børneservice i ren fødevaresikker silikone af høj kvalitet. Produkterne tåler både opvaskemaskine (både nederste og øverste hylde), mikroovn, ovn og fryser. Prøv de lækre og fine produkter - du finder både børnetallerkener, madbokse som kan fungere som skål og lille tallerken og genanvendelige sugerør. 

Frostbakker fra Baby Yummi og Sistema er perfekte når du skal fryse f.eks. babymos eller babymad ned eller opbevare i mindre portioner i køleskabet. 

Andre kategorier

Det danske designbrand Done By Deer laver kvalitetsprodukter og er kendt for deres fine og funktionelle designs i dansk og skandinavisk stil. Deres design appelerer til både store og små og servicen kan følge barnet fra lille og mange år. De søde dyr og graftiske design giver et fint skandinavisk og dansk udtryk og gør at deres ting appelerer til både børn og voksne. 

Hos Minimad finder du et bredt udvalg af Done By Deers spiseunivers med både tallerkener, skåle, kopper, snacktallerkener og hagesmække. Deres nye silikoneservice er skabt med runde bløde former i det slidstærke og lækre silikonemateriale. De bløde former og høje kanter gør at det er nemt for barnet selv at få maden på skeen og hjælper til at det bliver nemmere at øve sig på at spise selv. Skåle og tallerkener har yderligere sugekop i bunden som får det til at sidder fast på jævne overflader og du undgår at tallerkenen bliver kastet på gulvet. Det hjælper også i øvelsen på at spise selv, da tallerkenen ikke glider i forsøget på at få mad på skeen. 

Silikonene er 100% fødevaregodkendt silikone og har den fordel at det kan tåle både varme og kulde (-40 til 230 grader). Det betyder at servicen kan komme i både mikroovn, opvaskemaskine og ovn. Du kan derfor både opvarme babymad i mikroovnen og røre grød med kogende vand direkte i skålene eller tallerkenerne fra Done By Deer. Det synes vi hos Minimad er en stor fordel og gør det nemmere for dig som forælder, at du ikke skal have flere forskellige skåle igang eller tænke over fødevaresikkerheden og hvorvidt der sker skade ved enten tallerken eller skål i mikroovnen. Her kan du trygt bruge serviden i silikone. 

Tallerkerne fås i både rumopdelte og almindelige tallerkener. Det kan for nogle børn være rart at maden kan være opdelt på tallerkenen og de ikke bliver blandet sammen. Det kan også være fint til eftermiddagssnacks og kan give en fin servering i de rumoplelte tallerkenr. 

Hagesmækkende fra Done By Deer skåner tøjet i perioden, hvor baby synes at maden ikke kun skal i munden, men undersøger madens konsistens med hele kroppen. Det kan være rart ikke at skulle skifte tøj efter hvert måltid og det kan den store hagesmæk med ærmer hjælpe til at undgå. Når barnet har mere styr på spisning og ikke har maden alle steder, kan smækken f.eks. bruges til kreative lege som f.eks. maling, hvor det også kan være rart at skåne tøjet. Den kan også fungere godt som forklæde ved bagning eller vandleg. 

 

Det Australske desingvirksomhed We Might Be Tiny laver kvalitetsprodukter i børneservice af silikone. De fine produkter har et flot og sødt udtryk, som både de store og små hurtigt falder for. Men funktionen i servicen er også i top og af rigtig god kvalitet.
Den fødevaregodkente silikone er BPA-fri og også fri for ftalater. Det særlige ved We Might Be Tiny's produkter er, at de (i modsætning til meget andet børneservice) tåler høje varmegrader som gør at det tåler både opvaksesmakine, mikroovn, ovn og fryser (-40C til 230C). 
Du kan derfor trykt både tilberede og servere babymad og børnemad i deres service - tallerkener og skåle. Du kan blande babygrød og mos med kogende vand direkte i skålen eller opvarme mad i mikrobølgeovnene uden at tallerkenen eller skålen går i stykker eller afgiver skadelige stoffer til maden. Derfor er denne service i silikone et godt alternativ til melaminplast og noget bambus som ikke tåler de høje varmegrader og milkroovn. 

Du skal heller ikke være bekymret for om det går i stykker, hvis dit barn kunne finde på at lade en tallerken glide eller falde på gulvet. Det er nemlig bøjeligt og super slidstærkt og går derfor ikke i stykker. Du har dermed et godt produkt som kan holde lang til og til magne måltider. 

Prøv de fine produkter fra We Might Be Tiny - både baby- / børnetallerkenerne i de fine forme og med opdelte rum som både er gode til hovedmåltider eller til snacks. Den fine snackboks som også fungere som skål og lille tallerken. Eller de genanvendelige sugerør, som skåner miljøet ved at kunne bruges igen og igen og i modsætning til andre genanvendelige sugerør er skåmsom mod børnenes tænder, da de er lavet i det bløde silikone. 

Frostbakker fra Baby Yummi og Sistema er gode til at fryse f.eks. babymos ned i. Har du en rest fra et glas/tube babymos eller har du lavet en god portion mos, kan det fryses i mindre terninger som nemt kan tages op og puttes direkte i grøden. Den varme grød for mosen til at smelte og samtidig køles grøden hurtig ned. Det giver mulighed for at variere smagsoplevelserne for din baby, når du nemt kan fryse forskellig mos ned. 
Boksen fra Sistema har små huller og giver en god lille terning med f.eks. frugtmos. Bøtterne fra Baby Yummi fås i en lille (70 ml) og stor (140 ml) som er gode til både frugt- og grøntsagsmos såvel som hele retter i de store bøtter.
Baby Yummi bøtterne er ligeledes fri for både Ptalater og BPA og tåler fryser og opvaskemaskine. De kan stables når de ikke bruges og kommer med en plaktisk bakke hvor bøtterne kan stå, så de ikke vælter i fryseren. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn