pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja

Genanvendelig madopbevaring og smoothieposer

De genanvendelig poser og bøtter kan både bruges til mad, snacks til turen eller anden opbevaring. Både bøtter og plastposerne kan vaskes i opvaksemaskinen og bruges gang på gang. De tåler også fryser og kan bruges til nedfrysning af babymos. 
Stofposerne kan vaskes i vaskemaskinen og bruges til både mad eller f.eks. sutter, legetøj eller en lille weekendtaske. 

Smoothieposerne er perfekte til at have med på farten med den hjemmelavede grød, mos eller smoothie. 

12% rabat
Stofpose stor (mustard, check)
12% rabat
Stofpose stor (ocean, terrazzo)
20% rabat
Stofpose lille (sky, terrazzo)

Andre kategorier

Vi er vilde med genanvendelig snack- og madopbebaring og smoothieposerne fra HAPS Nordic, Baby Yummi og Sistema. Det giver mulighed for, med tanke på miljøet, at genbruge poser og spare de engangsposer, som mange bruger dagligt.

Pak snacks i posen eller fyld en smoothiepose f.eks. med resterne fra morgenmaden og det er lige til at putte i tasken til at have med på farten. Når de er tomme kan det vaskes i opvaskemaskinen og genbruges. 
Bøtterne er perfekte når der skal laves babymos som skal fryses ned til senere brug og fås i en stor og lille version. Bøtterne fås i forsekellige størrelser. Med to størrelser fra Baby Yummi som f.eks. kan brugs til middagsretter og mindre portioner af f.eks. grøntsags- eller frugtmos. Frostbøtterne fra Sistema kan med fordel bruges til at fryse frugtmos ned i de små terninger. Så kan en enkelt eller to terninger tages op og puttes direkte i morgengrøden. Dermed er mosen allerede lavet i portioner samt det hjælper til hurtigt at køle grøden ned og gøre den spiseklar - super nemt og hurtigt. Samtidig mindsker du madspild, når du ikke kan bruge et helt glas babymad eller en hel smoothie - særligt når baby er helt lille og kun kan spise små portioner. Der er det smart at fryse resterne ned (af det som ikke er blevet spist af) og derved få glæde af maden på et senere tidspunkt og give dit barn mulighed for at få smagsoplevelsrne igen. 

Stofposerne kan ligeledes bruges til madopbevaring - frugt, boller eller madpakken når i skal på tur. Poserne er også fine som opbevaring til sutterne, pusleting eller alt hvad man kunne have lyst til at pakke sammen eller have samling på. De fås i både stor og lille og mange forskellige farver. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn