pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja

Børnesnacks

Andre kategorier

Snacks og mellemmåltider til børn med fokus på kvalitet, smag, variation, sundhed og økologi. Vi har et stort udvalg af forskellige snacks og mellemlåltidsprodukter som er målrettet mod børn. Snacks som passer til børn fra vuggestuealderen og op til skolealderen. Der er masser af mulighed for at give sit barn mulighed for at få en masse nye og spændende smagoplevelser, prøve nye produkter, smage noget anderledes, få nye favoritter og selv være med i køkkenet til at kreere lækre snacks. 

Hos minimad synes vi at der findes rigtig meget sukkerholdig mad tiltænkt børn og vi vil gerne tilbyde et godt, sundt, økologisk og anderledes alternativ til alle de sukkerholdige varer som findes. Vi har mange forskellige typer af produkter som er gode til både madpakken, til om eftermiddagen, til den lille sult, når der skal lidt lækkert til eller til rejsen eller turen. Noget der er godt for de helt små og noget der er spændende for de større.

Vi har forskellige frugtsnacks, puffede snacks til både de små og store, børnekiks, sprøde brødpinde, knasende frysetørrede snacks og vores egen økologiske melblanding til snackpandekager, vafler og muffins. Den har vi udvikler i samarbejde med Økomølleriet og indeholder både fuldkornsspeltmel og mandelmel for at give nogle gode fibre og fedtstoffer. Blandingen er sukkerfri fordi vi gerne vil give muligheden for selv at vælge om der skal sukker i bagværket. Den er lavet for nemt og hurtigt at kunne bage med sit barn og lave et rigtig godt og lækkert mellemmåltid, lækkert indslag i madpakken til morgenmaden, om eftermiddagen eller som supplement til anden mad. De kan laves både søde og salte og er meget populære blandet minimad børn og forældre. Det er nemt og simpelt, så de store børn, med lidt erfaring, selv kan finde ud af det og de små elsker at være med til at lave det lækre hjemmebag. 

Hos minimad synes vi det er spændende at finde nye lækre, anderledes, nye og spædende snack- og mellemmåltids-produkter målrettet børn. Lad os finde nye produkter og inspirere jer. 

Vil du gerne servere kvalitet, sunde alternativer, økologi eller lade sig barn udvide sin 'mad-horisont' med nye spændende produkter, så fyld kurven med lækre sager i vores webshop eller lad og sende jer et varieret udvalg i vores månedskasser. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn