pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot
Minimad siger tak for nu 👋🏼 Efter at Minimad nu har ligget stille i noget tid, må vi desværre sige tak for denne gang. Det har desværre ikke været muligt for os, at finde en kombination hvor arbejde, familieliv og Minimad har kunnet gå op i en højere enhed 😢 Minimad har været et spændende eventyr og kæmpe rejse og tusind tak til alle jer der har bakket op, købt og efterspurgt 🤗❤️ Vi ved, I er mange der desværre har gået forgæves efter Grødkasserne og det ærgrer os utroligt meget. Men - måske kender du en som har tid, overskud og ressourcer til at føre Minimad og Grødkasserne videre? 🤷🏼‍♀️. Er du eller kender du en, som kan være den rette - så send os en besked eller mail ([email protected]). Vi ville elske at Minimad og Grødkasserne kan leve videre. Mange hilsner fra Maja

Spiseklare måltider

Der er desværre ingen produkter i denne kategori lige i øjeblikket.

Andre kategorier

Spiseklare måltider, babymåltider, færdigretter, færdigmad eller babymad - det har mange betegnelser. Men fælles for dem er, at det er måltider som er klar til at spise og ikke skal tilberedes. De smager allerbedst hvis de bliver varmet let - enten i gryde eller mikroovn og så har du nemt og hurtigt et godt måltid mad til din baby. Det er mange rigtig glade for til de dage hvor det skal gå hurtigt eller være nemt, når aftensmaden spises ude af huset, når aftensmaden i familien engang imellem ikke er babyvenligt eller når man gerne vil lade sit barn prøve noget anderledes, nyt og spændende. 

Der venter nogle rigtig gode spise- og smagsoplevelser. Der er heldigvis kommet nogle rigtig gode, kvalitetsbevidste og økologiske produkter på markedet, som ligner et godt hjemmelavet måltid, som er lavet med fokus på rene gode råvarer, god smag og intet andet. Derfor kan man med god samvittighed servere et færdigt måltid og nogle gange tage en nem løsning. For idag kan god mad også være nemt. 

Både danske Lovemade babymad, Ellas Kitchen og Semper har nogle rigtig godt og økologiske spiseklare babymåltider som kan give et godt og mættende måltid. 

Smag jer igennem vores udvalg eller lad os sende jer forskellige smagsoplevelser i vores månedskasser. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn