pixel
9.500+ anmeldelser af børn - 4,8 stjerner på Trustpilot

Spiseklare måltider

16% rabat
8 +
mdr.
Stjernepasta med butternut græskar og kylling
Økologisk EU
16% rabat
8 +
mdr.
Couscous med grøntsager og kylling
Økologisk EU
21% rabat
6 +
mdr.
Ris med grøntsager og kylling (bedst før 31.12.22)
Økologisk EU

Andre kategorier

Spiseklare måltider, babymåltider, færdigretter, færdigmad eller babymad - det har mange betegnelser. Men fælles for dem er, at det er måltider som er klar til at spise og ikke skal tilberedes. De smager allerbedst hvis de bliver varmet let - enten i gryde eller mikroovn og så har du nemt og hurtigt et godt måltid mad til din baby. Det er mange rigtig glade for til de dage hvor det skal gå hurtigt eller være nemt, når aftensmaden spises ude af huset, når aftensmaden i familien engang imellem ikke er babyvenligt eller når man gerne vil lade sit barn prøve noget anderledes, nyt og spændende. 

Der venter nogle rigtig gode spise- og smagsoplevelser. Der er heldigvis kommet nogle rigtig gode, kvalitetsbevidste og økologiske produkter på markedet, som ligner et godt hjemmelavet måltid, som er lavet med fokus på rene gode råvarer, god smag og intet andet. Derfor kan man med god samvittighed servere et færdigt måltid og nogle gange tage en nem løsning. For idag kan god mad også være nemt. 

Både danske Lovemade babymad, Ellas Kitchen og Semper har nogle rigtig godt og økologiske spiseklare babymåltider som kan give et godt og mættende måltid. 

Smag jer igennem vores udvalg eller lad os sende jer forskellige smagsoplevelser i vores månedskasser. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konkurrencer, rabatkoder, tilbud og gode tips til mad og børn